субота, 11. април 2015.

Vaskršnje ukrašavanje kuće

Znam da je sutra Vaskrs i da je možda kasno za ovakav post, ali i danas se može što-šta uraditi da naš dom zasija na Vaskrs. U ovom postu vam donosim par tutorijala pomoću kojih ćete ulepšati kuću za najveći hrišćanski praznik.

1. Venčić za vrata
Uzmite dosta grančica, biljaka i veštačkog cveća i to je, u principu, sve. Samo na kraju zavežite ukrasnom trakom, da se sve ne bi raspalo, a i da bi izgledalo lepše.
2. Dekoracija vaze za cveće
Na početku ubacite kukuruz u vazu (nisam baš sigurna šta je na slici ubačeno), zatim ubacite ove zeke i na kraju, cveće.
3. Dekoracija salveta
Ovaj tutorijal ne znam da vam objasnim rečima, a i slika govori sve, pa moje objašnjenje nije ni potrebno.
4. Dekoracija cveća
Opet dekoracija cveća. U ovom slučaju samo ubacite jaja u vazu i stavite cveće.
5. Balončići od žice
Bolji naziv od ovog nisam mogla da smislim. Naduvajte malo balon, zatim krenite žicom da obmotavate balon kao na slici, a kada ga obmotate do željenog oblika, balon probušite. Kada napravite par balončića od žice, uzmite kanap i provucite kroz balončiće i stavite na željeno mesto.
6. Jaja od betona
Nisam baš najsigurnija da je ovo beton, ali ću pričati kao da jeste. Ispravite me u komentaru. Probušite pri vrhu jaje i izvadite iz njega žumance i belance, a onda naspite beton. Kada to uradite i beton se stvrdne u jajetu, oljuštite ljusku jajeta. I dobili smo ono što smo želeli. 
Nadam se da vam se dopao post. :)
With love, Marija.








Нема коментара:

Постави коментар